ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Intressant identitetsdiskussion i Göteborg

25 mars 2014

Daniel Bergstrand är chefredaktör för Fastighetsnytt och ingår i programgruppen som utvecklar seminarierna på Business Arena. När det gäller evenemanget i Göteborg den 8 april ser han personligen fram emot att lära sig mer om hur en stad förändrar och bygger upp sin identitet.

Den engelske storstadsexperten Greg Clark kommer att berätta om hur en stad kan arbeta konstruktivt med sin image. Många städer i Europa har tvingats hitta en ny identitet och nya näringsgrenar sedan den tunga industrin försvunnit. Clark kommer att kunna sätta in Göteborg i ett vidare globalt sammanhang som jag tror kan vara mycket lärorikt.

Greg Clark talar 09.15 under den gemensamma inledningen. Under seminarium 2, På vilka värden byggs framtidens Göteborg?, följs temat upp 11.30 med programpunkten ”Identitet och framtid – går det att påverka bilden av Göteborg?”.

Det kommer att bli en mycket intressant diskussion med bland andra Fastighetsägarnas Rudolf Antoni, stadsarkitekten Björn Siesjö och sociologen Catharina Thörn. Något jag själv inte vill missa.

 

Daniel Bergstrand

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015