ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Intressant identitetsdiskussion i Göteborg

25 mars 2014

Daniel Bergstrand är chefredaktör för Fastighetsnytt och ingår i programgruppen som utvecklar seminarierna på Business Arena. När det gäller evenemanget i Göteborg den 8 april ser han personligen fram emot att lära sig mer om hur en stad förändrar och bygger upp sin identitet.

Den engelske storstadsexperten Greg Clark kommer att berätta om hur en stad kan arbeta konstruktivt med sin image. Många städer i Europa har tvingats hitta en ny identitet och nya näringsgrenar sedan den tunga industrin försvunnit. Clark kommer att kunna sätta in Göteborg i ett vidare globalt sammanhang som jag tror kan vara mycket lärorikt.

Greg Clark talar 09.15 under den gemensamma inledningen. Under seminarium 2, På vilka värden byggs framtidens Göteborg?, följs temat upp 11.30 med programpunkten ”Identitet och framtid – går det att påverka bilden av Göteborg?”.

Det kommer att bli en mycket intressant diskussion med bland andra Fastighetsägarnas Rudolf Antoni, stadsarkitekten Björn Siesjö och sociologen Catharina Thörn. Något jag själv inte vill missa.

 

Daniel Bergstrand

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev