ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Industri, kunskap och ekonomi

28 februari 2019

Tillväxten blomstrar i Norrköping. Men samtidigt bromsas framgången av flera avgörande faktorer, vilket hämmar utvecklingen från industristad till kunskapsstad. Hur påverkar historien dagens ekonomi?

Missa inte en seminariet ”Industri, kunskap och historia – hur präglas ekonomin?” på Business Arena Norrköping den 21 mars!

Lyssna till historieprofessorn Hans Nilsson, Norrköping kommuns strateg Linda Apelgren, e-handelsbolaget iDeal of Swedens grundare Joachim Lindström och förpackningsbolaget Fiskebys marknadschef Anders Nyrén. Modererar gör Amelia Adamo, grundare och senior editor, M Magasin.

Se hela programmet här 

Anmäl dig här 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015