ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Idrott, självbild och social utveckling

17 september 2015

Samarbete mellan kommun, föreningar och byggbranschen är det som krävs för ett socialt utvecklat samhälle där alla har möjlighet att idrotta och stärka sin självbild. Detta var expertpanelen i denna fördjupning överens om. Ett stort problem i Stockholms stad är dock bristen av idrottshallar.

– Användningen av hallarna måste prioriteras. Handbollslag måste inte träna styrka och löpning i bollhallen. De kan de göra på ett annat ställe. På det viset skapar vi tider för andra att nyttja hallen, säger Håkan Wifvesson, styrelseordförande FC Rosengård.

Även möjligheter om att nyttja hallarnas utsida och kringområde som träningsplats diskuterades.

Therese Quennerstedt

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015