ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur säkerställer Uppsala stabiliteten?

25 september 2018

På Business Arena Uppsala den 14 november lyfter vi de lokala frågorna. Här står bland annat kommunens ekonomiska stabilitet i fokus, och bland talarna finner vi bland andra Andreas Hatzegeorgiou, Stockholms Handelskammares tillträdande vd.

Med universitet i världsklass, närhet till Arlanda och som en viktig byggsten i huvudstadsregionen har Uppsala med omnejd alla möjligheter i världen att dra fördel av den ekonomiska tillväxt som skapas i Sverige. Men samtidigt gäller det att hålla koll på globala ekonomiska trender. Missa inte programpunkten ”Hur säkerställs ekonomisk stabilitet?”.

Vi ses i Uppsala! Mer om programmet hittar du på businessarena.nu.

Anmäl dig här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015