ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hur delar vi i framtiden?

14 september 2017
Ida Lemoine och Karin Klingenstierna.

Hur delar vi i framtiden? 

Torsdagen den 21 september på Business Arena Stockholm bjuder på massa intressanta seminarier och fördjupningar. I seminarium 10 diskuterar vi delningsekonomi – ett verktyg som kan vara en lösning när finanskris och klimatförändringar har satt press på den ekonomiska riktningen i vårt samhälle. Hur delar vi i framtiden, oavsett om det handlar om att effektivt utnyttja resurserna eller skapa extra ekonomiskt utrymme? Hur ser framtidens ekonomi ut? Finns det smarta lösningar som branschen kan nyttja?

I seminarium 10 vänder och vrider vi på begreppen delningsekonomi och cirkulär ekonomi i ett panelsamtal lett av moderatorn Karin Klingenstierna.

Under rubriken ”Att äga eller inte äga – hur resurseffektivt är samhället?” talar Ida Lemoine, vd och beteendeekonom på Beteendelabbet, Ola Alterå, rådgivare vid Sustainable Innovation och Emma Sarin, projektchef på HSB Living LAB. Hur påverkas fastighetsbranschen av nya verktyg som delningsekonomi kan erbjuda? Hänger regelverken med?

Läs mer vad som händer under seminarium 10 här.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015