ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Höga anmälningssiffror till Business Arena Malmö och Göteborg!

4 februari 2014

Förra året besöktes Business Arena Malmö och Göteborg av över 1 200 delegater. För närvarande indikerar anmälningsläget på att uppslutningen kommer att kunna bli ännu större i år. Vi frågade affärsutvecklare Henrik Zetterstedt om läget:

– Seminarieprogrammet för tredje årets upplaga av Business Arena Malmö och Göteborg är starkare än någonsin och intresset från medverkande partnerföretag är stort. Det som märks tydligt nu när anmälningarna ramlar in är att många har pratat ihop sig internt. Många gör gemensamma anmälningar för flera kollegor samtidigt.  I dagsläget med åtta veckor kvar till Business Arena Malmö börjar det närma sig 400 anmälda delegater och i Business Arena Göteborg med nio veckor kvar närmare 500 delegater.

Reaktionerna från branschfolk har varit mycket positiva och har lett till något oväntade aha-upplevelser

– Förra året hade jag ett trevligt samtal med en representant från ett av de stora fastighetsbolagen med stark förankring i Göteborg. När hon såg hur mycket folk det var på Business Arena Göteborg sa hon att hon inte hade förstått att det verkligen fanns så mycket folk i fastighetssektorn i regionen. Det känns roligt att höra! berättar Henrik Zetterstedt.

 

Se hela programmet för Malmö och Göteborg

Vill du anmäla dig? Gör det här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015