ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Här är vinnarna!

22 september 2017

På Business Arena Stockholms scen utdelades i vanlig ordning en mängd priser. Här är samtliga vinnare av utmärkelserna för Branschindex, Framtidsidex, Årets monter och Årets lounge.

Branschindex

Anders Bodin Fastigheter, Botrygg AB och Stockholms Kooperativa Bostadsförening blev vinnarna när resultatet av Branschindex presenterades på Business Arena i Stockholm.

Branschindex är ett initiativ från Fastighetsnytt och AktivBo som syftar till att ge bostads- och fastighetsbolag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet. Underlaget är en årlig hyresgästundersökning som mäter förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. Det är sjunde året i rad som priserna delas ut på Business Arenas scen.

  • Anders Bodin Fastigheter vann pris i kategorin Bostäder under 1000 lägenheter
  • Botrygg AB vann pris i kategorin över 1000 lägenheter
  • Stockholms Kooperativa Bostadsförening vann pris i kategorin kontor.

 

Framtidsindex

Riksbyggen och Stena Fastigheter AB blev vinnarna när resultatet av Framtidsindex presenterades på Business Arenas scen.

Riksbyggen och Stena Fastigheter AB vann pris i årets Framtidsindex för sitt branschledande sätt att marknadsföra branschen genom att ta emot ett stort antal ungdomar som sommarjobbare, praktikanter och trainees och genom det sprida kunskap om branschen.


Årets monter

Haninge kommun kammade hem priset för Årets monter 2017 och belönas för sitt genuina bemötande och sin genomgående gröna tråd. Med smarta medel spred Haninge kommun sitt budskap och lät monterbesökarna följa med på vägen och ta del av tillväxten i kommunen.

Årets lounge

Skanska belönades med priset för Årets lounge 2017 för sitt engagerade sätt att visa på förändring. Loungebesökarna inbjöds at visualisera hur vi kan skapa kreativa hem, arbetsplatser och en stad för alla – från människa till insekt.

 

Stort grattis från oss på Fastighetsnytt och Business Arena! 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015