ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Häng med när Business Arena tar steget ut i världen

11 oktober 2017

Sedan årsskiftet ägs Fastighetsnytt av Bonnier, vilket inneburit stora utvecklingsmöjligheter för Fastighetsnytt och mötesplatsen Business Arena. Redan nästa år lanserar vi Business Arena London. Johan Zetterstedt, vd för Fastighetsnytt och grundare av Business Arena, ser fram emot att lyfta företagets 20-åriga kunskap, nätverk och erfarenheter till en internationell nivå. Han har en uppmaning:
– Följ med oss på en resa där vi främjar relationer, skapar möjligheter på den globala kapitalmarknaden och förstärker bilden av nordisk och svensk investeringsmarknad och sätter den på kartan.

Läs mer om Business Arena London här!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015