ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Gränsöverskridande samhällsbyggande

21 juni 2012

Du är eldsjälen bakom mikroföredragen, Parolado, på Business Arena Almedalen. Vad förväntar du dig av mötet mellan kultur och samhällsbyggnad?

– Det jag förväntar mig av mötet mellan samhällsbyggnad och ”kultur” är att vi ska få upp ögonen för begreppet ”samhällsbyggnadskonsten”, det vill säga vad det innebär att bygga ett samhälle. Det är inte bara en ”process” eller ”ett projekt”. Vi skapar rum och platser där människor ska leva och verka. Att uppmärksamma att vi kan lära av andra än industrin hoppas jag ska väcka tankar på andra sätt att arbeta, mer gränsöverbryggande, säger Anna Hrdlicka.

Eldsjäl

Parolado: Sex idébärare, sex mikroföredrag, 15 minuter mingel. Välkommen att inspireras och träffa människorna du inte hade mött annars! Idébärare från kultursektorn, kreativa näringar och fastighetsbranschen presenterar frågor och ämnen de brinner för.

Konceptet Parolado är ett samarbete mellan Riksutställningar, Business Arena, Fastighetsnytt och Gotlands Näringsliv och Etablering AB för att skapa en mötesplats för idéer och människor från olika sektorer. Parolado betyder föredrag på esperanto, och representerar vikten av att förstå varandra över gränser.

Läs mer på www.businessarena.nu/almedalen och www.riksutstallningar.se/almedalen

 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev