ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Företag i världsklass

19 september 2013

Framtidsforum onsdagen den 18 september: Petra Dalunde, som är verksam på Stockholm Business Region Development, leder projektet ”Företag i världsklass, nulägesrapport” som ska klargöra vilken typ av företag och vilken typ av mark som behövs i staden. Projektet ska även kartlägga var man ska integrera bostadsbebyggelse.

– Resultatet av utvecklingen blir att värdet på marken stiger, och det kan betyda att företagen flyttar utanför staden, säger Petra Dalunde.

Marknaden ska styra utvecklingen, men Petra Dalunde poängterar att staden ska säkerställa mark som behövs för olika typer av näringslivsverksamhet.

Therese Quennerstedt

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015