ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Följ Business Arena live!

28 mars 2014

Under hela Business Arena Malmö och Göteborg kommer du att kunna följa oss, oavsett om du är där eller inte. Här på bloggen, som du även kan följa direkt på plats via ett liveflöde i Fastighetsnytts lounge, rapporterar vi löpande från seminarier och fördjupningar.

Det gör vi också på Twitter, där du kan följa oss under @BusinessArenaFN. Vill du vara med att delta i diskussionerna från seminariet, fördjupningen, kaffekön, utställningsområdet,  kontorsstolen eller hemma från soffan? Gör det under #businessarena!

Som ni säkert vet har vi även en Instagram, som vi flitigt kommer att lägga upp bilder på under evenemangen. Där kan ni följa oss på BusinessarenaFN

Vi ses – och hörs – snart!

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015