ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Finland i fokus på internationell arena

14 november 2018

PRESSMEDDELANDE 2018-11-14

Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena, expanderar internationellt och lanserar Business Arena Helsinki den 5 november 2019.

Sedan årsskiftet 2017 ägs Fastighetsnytt, som står bakom konceptet Business Arena, av mediekoncernen Bonnier vilket inneburit stora utvecklingsmöjligheter för Business Arena. I maj 2018 togs första steget ut i världen med Business Arena London, med fokus på internationella investeringar på den nordiska fastighetsmarknaden. Konceptet blev väldigt lyckat och genomförs även 2019.

Med erfarenhet från den lyckade internationella lanseringen i London satsar Business Arena nu vidare, 5 november 2019 öppnar Business Arena Helsinki på kongressanläggningen Messukeskus i Helsingfors.

– Det känns spännande att gå in i Finland och Helsingfors hösten 2019. Det händer otroligt mycket på den finska marknaden just nu och många internationella investerare är väldigt aktiva. Vi tror att Business Arena är ett koncept som kan fungera väl i Helsingfors, säger Lena Stark, vd på Fastighetsnytt.

Business Arena Helsinki arrangeras av Fastighetsnytt, Business Arena och Bonnier Business Forum i Helsingfors. Andrus Vaher, Managing Director, på Bonnier Business Forum ser fram emot Business Arena Helsinki:

– Vi är otroligt glada över att tillsammans med vår partner Fastighetsnytt lansera Business Arena, Nordens ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, i Finland. Tidpunkten är perfekt då Helsingfors har blivit en av de hetaste fastighetsmarknaderna i Norden.

Business Arena Helsinki har fokus på den finska fastighetsmarknaden och investeringsmöjligheter. Business Arenas program bygger på ett antal parallella seminariespår och fördjupningar. I centrum står frågor som kommersiella fastigheter, bostäder, infrastruktur samt det starka internationella intresset för den finska marknaden. Dessutom kommer fokus att riktas på den starka startupscenen i Finland och vilka möjligheter den skapar på fastighetsmarknaden.

Är du journalist och intresserad av att bevaka Business Arena Helsinki?
Kontakta Veronica Pettersson: veronica.pettersson@fastighetsnytt.se, +46 (0)73-558 65 71

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015