ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Fem dagar med heta branschfrågor

30 maj 2018

Den 1-5 juli är det dags igen – Business Arena Almedalen gör nu sitt sjunde år. Årets program innehåller närmare 50 programpunkter med seminarium, panelsamtal och analyser kring de hetaste branschfrågorna just nu. Välkommen att vara en del av fastighets- och samhällsbyggnadssektorns egen mötesplats under en av årets viktigaste politikhändelser innan riksdagsvalet: Almedalsveckan.

www.businessarena.nu finner du mer information om programmet som pågår från morgon till kväll. Evenemanget är öppet och kostnadsfritt för alla.

Vi ses på restaurang Supper på Burmeister!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015