ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

En blocköverskridande bostadslösning utan block

2 mars 2020

I fastighetsbranschen vill man gärna se långsiktiga spelregler som en bred, politisk majoritet står bakom. Att blockpolitiken har genomgått stora förändringar underlättar förstås inte. Vad innebär dagens politiska spelplan, utan tydliga block och majoritet, för bostadsmarknaden? Vad innebär det för aktörerna inom branschen och deras möjligheter framåt? I panelen: Stefan Ränk, koncernchef, Einar Mattsson AB, Karin Svanborg-Sjövall, vd, Timbro och Sven Bergenstråhle, bostadsforskare, tidigare ordförande hos IUT.

Se det slutgiltiga programmet här >>
Sista chansen att anmäla dig! Säkra din plats nu >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015