ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Effektivare detaljplan viktig för Stockholms stad

19 september 2013

Stockholm stad har ett stort arbete framför sig för att uppnå målet om att få till stånd 100 000 nya bostäder fram till 2030. En effektivare detaljplan anser Niklas Svensson, biträdande stadsbyggnadsdirektör Stockholms stad, vara en del i det nya arbetet. Detta ska uppnås främst genom ett samarbete mellan branschen, staden och befolkningen.

–          En stadspark i Farsta som vi byggde är ett bra exempel på hur ett projekt kan skapa kommunikation med människor som vi tidigare inte har kunnat nå. Med hjälp av stadsparken fick vi kontakt med barnfamiljer och de yngre människorna, säger Svensson.   

Tidig planering samt program för större områden i ytterstaden är ytterligare viktiga arbetsområden som Stockholms stad arbetar med för att uppnå målet om 100 000 nya bostäder i Stockholm.

 Therese Quennerstedt

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015