ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Du smarta nya stad – hur ska vi använda de digitala möjligheterna?

26 augusti 2016

USBcity2

Förra året bjöd vi på ett mycket välbesökt och intressant seminarium om digitalisering och fastigheter på Business Arena Stockholm. Nu följer vi upp med att ägna ett heldagsspår torsdagen den 22 september åt det som brukar kallas smarta städer.

Vi inleder klockan 11.00 med amerikanen Anthony M. Townsendsom skrivit den övertygande boken ”Smart cities” och som är internationell expert på urban teknologi. Ett unikt tillfälle att lära sig mer om teknik och storstäder i ett historiskt och globalt perspektiv.

Vi kommer att vrida och vända på begreppet ”smart”, diskutera kommersiella implikationer av smart teknik för stora städer, se närmare på digitalisering i kombination med stadsplanering, vad Internet of Things kommer att ställa till med och hur fastighetsbolagen positionerar sig.

Med andra ord, missa inte seminarium 14, ”Du smarta nya stad – hur ska vi använda de digitala möjligheterna?”, torsdagen den 22 september 2016.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev