ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Digitalisering – revolution eller mjuk övergång?

5 februari 2018

När IBM lanserade hårddisken 1956 krävdes tre personer att förflytta den, kapaciteten var cirka fem megabyte. Idag bär vi med oss USB-minnen på 100 gigabyte i fickan. Teknikutvecklingen inom IT har tickat på obönhörligt, allt enligt Moores lag – men kan det fortsätta på samma sätt? Framförallt har utvecklingen öppnat nya möjligheter för hur vi använder oss av tekniken. Det finns en samstämmighet i att sättet vi arbetar på kommer att förändras radikalt, vad är det som väntar runt hörnet?

På Business Arena Umeå den 21 februari hör vi IT-professorn Bo Dahlbom ge sin syn på digitaliseringen. Ett seminarium där vi frågar oss om det stundar en digitaliseringsrevolution, eller om vi ens kommer märka förändringen?

Missa inte det den 21/2 klockan 15.15 på Business Arena Umeå!

Ta del av programmet i pdf >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015