ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Digitala utmaningar?

18 januari 2019

Digitalisering genomlyser hela programmet för Business Arena Umeå. Lyssna till det inspirerande anförandet ”Exponentiella möjligheter” av Claudia Olsson (bilden), Founder, CEO, Exponential AB under den gemensamma inledningen. Claudia Olsson är en av de främsta experterna när det gäller vår digitala framtid. År 2017 blev hon utsedd till ”Young Global Leader” av World Economic Forum och till en av Europas 40 främsta ledare under 40 år.

Varför inte fördjupa dig i digitalisering ännu mer och besöka programpunkten ”Hur ser den digitala förvaltningen ut?” med talare som Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer, Fastighetsägarna Stockholm, Henry Muyingo, forskare, KTH och Per Bjälnes, BIM strateg, Tyréns AB.

Ta del av programmet på webben eller i pdf-format (uppdaterat 17 januari) >>

Inte anmält dig än? Till anmälan >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015