ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Det slutgiltiga programmet för Umeå spikat – och missa inte Kommunicate!

13 februari 2017

Nu är det nära, Business Arena Umeå är snart här. Programmet är klart och nu är det också bestämt vilka kommuner som deltar i Kommunicate.

Det är bara lite drygt en vecka kvar till Business Arena Umeå och om du inte redan har anmält dig är det dags nu. Det slutgiltiga programmet är klart och det blir fyra fullmatade heldagsseminarier och ett antal intressanta fördjupningar.

I pauserna pågår Kommunicate, här blir du inspirerad och informerad av engagerade representanter för de fem kommunerna när de presenterar visioner och planer för framtiden. Kommunicate arrangeras som ett samtal med moderatorn Stig-Björn Ljunggren. Fyra kommuner är från Sverige och en från Finland. Samtliga med stora ambitioner och visioner: Hudiksvall, Skellefteå, Härnösand, Piteå och Vasa.

Tiden flyger som bekant, så missa inte att första versionerna av programmen för Business Arena Göteborg och Business Arena Malmö också finns tillgängliga på Business Arenas hemsida.

Här är det slutgiltiga programmet som pdf>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015