ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Det är mycket nu…

12 augusti 2016

Hur påverkas Sverige av Brexit? Vad händer om Donald Trump blir president i USA? Finns det några tecken på att räntan kan stiga? Hur kommer sysselsättningen att påverkas av en ökad robotisering av samhället? Hur många nya bostäder tillkommer i tillväxtregionerna under 2016? Vilken betydelse har idrotten för samhället?

Massor av aktuella frågor. Vi vågar inte påstå att du får slutgiltiga svar på allt på Business Arena Stockholm 21 och 22 september, men vi kan garantera att det blir intressant att följa diskussionerna, både på scenerna och i pauserna!!!

Gå in och titta på programmet redan nu, och lär dig hur appen fungerar så kan du planera ditt besök på Business Arena Stockholm ännu bättre!

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev