ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Dags för långsamma (?) snabbtåg

31 januari 2019

Mars månad närmar oss med stormsteg och således Business Arena Norrköping som tar plats på Louis De Geer Konsert & Kongress den 21 mars. Ta del av ett program som rör allt från Ostlänken och hyresmarknaden till integration och framtidens stad!

Nytillkomna talare i programmet:

Hans Revenhorn
Norrköpings kommuns samhällsbyggnadsdirektör och en mycket erfaren tjänsteman. Hans Revenhorn tog år 2002 initiativ till Norrköpingspaketet, en infrastruktursatsning delfinansierad av staten för att vidareutveckla staden till Sveriges logistiknav. På Business Arena Norrköping medverkar Hans Revenhorn i seminarium 2 om Ostlänken.

Anna Lindberg
Är chef över NT-koncernens alla tidningar i Östergötland i sin roll som publisher och ansvarig utgivare på Östgöta Media. Anna Lindberg var tidigare publisher för Corren. År 2017 blev hon utsedd till Årets inspiratör 2017 av tidningen Dagens Media för sitt sätt att bedriva lokaljournalistik. Lyssna till Anna Lindberg i seminarium 2 – ”Integration under hård press”.

Magnus Malm
Fastighetsmagnat som höjer pulsen i Norrköping. Har varit egenföretagare sedan 1990-talet då han lämnade ett arbete inom banksfären. Hans företag Magnentus har blivit prisat i många sammanhang, bland annat som Årets fastighetsägare i Sverige 2007 och Årets företag i Norrköping 2005. Magnus Malm medverkar i den gemensamma avslutningen under rubriken ”Härifrån till framtiden”.

Säkra din plats! På Business Arena möts allt från politiker och tjänstemän till företagsledare och branschrepresentanter.

Om Business Arena Norrköping
Business Arena Norrköping är en del av konceptet Business Arena Satellit – lokala mötesplatser med lokala fastighets- och samhällsbyggnadsfrågor i fokus. Arrangörer är Business Arena tillsammans med Norrköpings kommun.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev