ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Cash is king – hittar kapitalet till norra Sverige?

10 september 2019

Norra Sverige står för en stor andel av landets export. Att hålla i en positiv tillväxt kräver kapital och investeringar, smått som stort, lokalt och nationellt. Vad lockar i de norra delarna av landet och vad ratas?

Lyssna till en spännande panel på Business Arena Luleå, med talarna Li Skarin vd, Luleå Näringsliv, Torborg Chetkovich, partner, Capman, Petter Alapää, företagsanalytiker, Norrlandsfonden, Camilla Lindmark, styrelseordförande Expandera i Norrbotten AB och Mikael Lundin, tillträdande vd, Polhem Infra.

Anmäl dig till Business Arena Luleå här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015