ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Göteborg flyttas fram

18 mars 2020

Trots den rådande situationen runt oss avseende Corona-viruset är vi glada att meddela er att vi hittat en lösning för Business Arena Göteborg som skulle genomförts i slutet på april. Vi har i nära samarbete med Svenska Mässan i Göteborg lyckats flytta hela arrangemanget till den 5/11 nu i höst.

Vi är oerhört glada att kunna säkerställa genomförandet för Business Arena Göteborg som är en viktigt mötesplats för branschen och dess fortsatta tillväxt. Vi hoppas också att de åtgärder som regering och myndigheter vidtar snabbt ger en stabilare situation i samhället.

Vi ser fram emot att träffa er alla i Göteborg den 5/11!

Mer om Business Arena Göteborg >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015