ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Almedalen tar form

1 juli 2012

Det märks att Almedalsveckan börjar vakna till liv. På Burmeister med restaurang Supper på Strandgatan 9 i Visby förbereds Business Arena Almedalen. Det blir utrymmen för det stora programmet med anföranden och debatter, ett businesscenter för partnerföretag, utrymmen för frukostar + luncher + eftermiddagssnack och sist men inte minst en rithörna för barnen. Lokalerna är riktigt trevliga och får extra sommarkänsla av den stora lönnen.

Programmet börjar klockan 08.00 måndag 2 juli med ett frukostsamtal mellan Reinhold Lennebo, Fastighetsägarna Sverige, och Stig-Björn Ljunggren som är ciceron på Business Arena Almedalen.

https://www.businessarena.nu/wp-content/uploads/2012/06/business_arena_almedalenNY.pdf

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev