ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Almedalen – nu är vi igång

3 juli 2017

Just nu pågår Business Arena Almedalen – fastighetsbranschens alldeles eget forum under Almedalsveckan. I år erbjuds närmre 50 programpunkter och vi vill passa på att tipsa om Stockholmslunchen, en nykomling i programmet som görs i samarbete med Stockholms Handelskammare.

Stockholm är den snabbast växande huvudstaden i Europa och hela landets tillväxtmotor. Men det finns utmaningar som måste diskuteras. Hur stakar vi ut en väg ur bostadskrisen? Hur attraherar vi talang, investeringar och innovation på en global marknad? Under rubriken ”Stockholmslunchen: en global huvudstadsregion på framväxt” hör vi beslutsfattare, företagsledare, entreprenörer och kulturpersonligheter ge sin syn på huvudstadsregionen.

Tisdagen den 4 juli talar infrastrukturminister Anna Johansson (S), Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och ledare av S-bostadsgrupp, Elisabeth Svantesson, arbetsmarknadspolitisk talesperson (M), SEB:s vd Johan Torgeby, landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S), Niklas Nordström, kommunstyrelsens vice ordförande i Luleå (S), Einar Mattsons vd Stefan Ränk och Viktor Barth-Kron, journalist Dagens Nyheter. Modererar gör Maria Rankka, vd för Stockholms Handelskammare.

Vi ses på Supper!

 

Hitta fler spännande seminarium i programmet här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015