ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bostäder, digitalisering, ledarskap på årets partnerträff

28 april 2016

Det är dags för partnerträff och att berätta mer om vad som kommer att hända under Business Arena Stockholm. Som vanligt försöker vi fånga upp ämnen som ligger i tiden. Vi tar upp de stora fastighetsmarknaderna, bostadsfrågan, den ekonomiska politiken, följer upp förra årets digitaliseringstema, ger nycklar till ledarskap och mycket, mycket annat.

johanzetterstedt

Business Arenas grundare Johan Zetterstedt kommer att presentera inriktningarna på årets seminarier, ett axplock från fördjupningarna och berätta om Kommunicate, Framtidsforum och övriga aktiviteter under evenemanget. Det blir även information om hur man använder appen för att få ut ännu mer av Business Arena.

Vi kommer även att bjuda på ett högaktuellt seminarium av högsta kvalitet under partnerträffen. Temat är hur fastighetsbranschen agerar till följd av flyktingsituationen. Här hittar du programmet 

Partnerträffen är till för dig som vill ha grepp om det som kommer att hända på Stockholm Waterfront onsdagen den 21 och torsdagen den 22 september. Den är kostnadsfri för representanter för partnerföretagen.

Anmäl dig här 

Clarion Hotel Sign – Norra Bantorget – 25 maj – registrering från 13.30 – programmet inleds 14.15

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015