ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Bilar är förlegat. Vakna!”

2 juli 2015

Dagens gäst i vår dagliga politiska ungdomspolitiska utfrågning var Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson. Hur ser de svenska städerna ut i Magda Rasmussons framtidsvision?

FullSizeRender (24)

”Jag tror att en framtida stad i Sverige har mycket mer passivhus, med solpaneler på taken och alger i väggarna som alstrar energi. En mer levande stad som är mer självgående och inte så beroende. Jag tror att svenskar längtar efter gröna levande städer. För att vara lite hård tycker jag att Sverige på sina håll har väldigt tråkiga städer. Till exempel är bilar förlegat. Vakna!”

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015