ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Är skolans roll säkrad i det nya samhället?

27 augusti 2018

Det råder växtvärk på många håll och framför allt debatteras bostäder. En viktig grund i stadsbyggandet är skolor – pratar vi tillräckligt om det eller överröstar bostadsbruset? På Business Arena Stockholm får temat skolfastigheter en helt egen fördjupning.

I fördjupning Y, klockan 15.15 den 20 september, diskuterar Hemsö Fastighets AB:s projektutvecklingschef Anna Marand (bilden), Expandias försäljningschef Martin Lundbergh, Swecos affärsutvecklingsstrateg inom lärmiljö Louise Lindquist Sassene och Stiftelsen Tryggare Sveriges kriminolog Marika Johansson frågan om vi säkrat skolans roll när ett samhälle byggs. Missa inte det!

Hitta fler intressanta fördjupningar och seminarier i programmet >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015