ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Annie Lööf talar på Business Arena Almedalen

12 maj 2017

Centerpartiets partiledare Annie Lööf medverkar i måndagens seminarium Stockholmslunchen: En global huvudstadsregion på framväxt under Business Arena Almedalen vecka 27. Tillsammans med andra beslutsfattare, företagsledare, entreprenörer och kulturpersonligheter kommer hon att ge sin syn på Stockholmsregionen idag och imorgon.

Förutom Annie Lööf talar även Jan-Olof Jacke, vd Astra Zeneca, Mats Hederos, vd AMF Fastigheter, Boel Godner, kommunstyrelsens ordförande (S), Södertälje, Alexander Pärleros, superentreprenör, Mikael Ribbenvik, tillförordnad generaldirektör, Migrationsverket, Alf Karlsson, statssekreterare åt bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson och Viktor Barth-Kron, journalist, Dagens Nyheter.

Stockholm är den snabbast växande huvudstaden i Europa och en tillväxtmotor för hela landet – men här väntar många utmaningar. Hur stakar vi ut en väg ur bostadskrisen, hur attraherar vi talang, investeringar och innovation på en global marknad, hur bygger vi på ett smart sätt bort de kapacitetsproblem som finns i våra transportsystem och hur stärker vi det ömsesidiga samspelet – och beroendet – mellan stad och land? Viktiga ämnen, som har en given plats i programmet under Business Arena Almedalen.

Hitta fler intressanta talare och seminarier i programmet för Business Arena Almedalen som uppdateras löpande. Till programmet >> 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015