ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

18 västsvenska kommuner visar upp sig på Business Arena Göteborg

5 februari 2015
Klicka för förstorad bild
Klicka för förstorad bild

På Business Arena träffar man representanter för hela samhällsbyggnadssektorn. Fastighetsägare, investerare, finansiärer och så vidare. Nu har 18 västsvenska kommuner som samarbetar under namnet Position Väst – tillväxtzonen mellan Göteborg och Oslo, valt att visa upp sig på Business Arena i Göteborg.

Stadsutveckling och fastigheter är viktiga faktorer för att skapa ekonomisk tillväxt i svenska kommuner runt om i landet. Position Väst utnyttjar läget mellan Göteborg och Oslo, bland annat för att locka norska investeringar och företagsetableringar till regionen.

Du som är intresserad har möjlighet att ta del av erfarenheter och strategier i fördjupningen De regionala flödena – så samspelar städerna i västra Sverige, där Position Väst medverkar tillsammans med några investerare.Vill du veta mer om Göteborgsregionens samarbeten, missa då inte fördjupningen om det norsk-svensk-danska projektet 8 Million City – Göteborg 2021 och 8 Million City – vad händer härnäst?

Business Arena Göteborg arrangeras i Svenska Mässans lokaler den 14 april.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015