Viktig information om Business Arena Luleå 2019

27 maj 2019

NYTT DATUM

Business Arena är mån om att alltid kunna leverera högsta kvalitet på alla våra event och detta inkluderar i allra högsta grad Business Arena Luleå. Efter succén 2018 såg vi fram emot att kunna utveckla eventet till nästa nivå både i storlek och i innehåll. Tyvärr har det visat sig att 28 maj 2019, det planerade datumet för Business Arena Luleå, är ett datum som krockar med ett nyligen påannonserat stort arrangemang i Luleå. Det innebär att tillgången på hotellrum är i princip obefintlig.

För att kunna säkerställa största möjliga framgång för Business Arena Luleå har vi därför fattat beslutet att flytta eventet till 22 oktober 2019. Beslutet är fattat i samråd med Luleå Kommun.

Vi beklagar eventuella problem denna flytt skapar för dig, men hoppas att du har förståelse för att syftet är gott – att göra Business Arena Luleå ännu större och bättre än 2018!

Om du har frågor hör av dig till oss så försöker vi hjälpa till så gott vi kan.

Vänliga hälsningar,

Fastighetsnytt / Business Arena

Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.