Vad är det för vits med evenemangsstaden?

12 april 2019

Göteborg har under många år jobbat och lobbat för att ta fram ett evenemangsstråk.
Hur ser man på frågan idag? Vilka utmaningar och möjligheter finns?

På scen: David Lega (bilden), kommunalråd (KD), Göteborgs stad, Max Markusson, klubbdirektör, IFK Göteborg, Jonas Ransgård (bilden), ordförande, Göteborg & Co, Carolina Högvall, planarkitekt, Arkitekterna Krook och Tjäder och Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco. Moderator är Sabine Söndergaard (bilden), advokat, vd, Glimstedt i Göteborg.

Läs programpunkten i sin helhet här eller ta del av programmet i pdf >>
Till anmälan >>


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/vad-ar-det-for-vits-med-evenemangsstaden/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9512

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9753
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.