Sommarlov för rekryteringskrisen?

13 september 2018

Rätt kompetens är en ödesfråga för fastighetsbranschen, där just människor varit en bristvara när byggandet skruvats upp. Nu kommer nya rapporter varje vecka om en avstannande byggtakt och prognoserna pekar på färre byggda bostäder de kommande åren – och ropen på insatser på rekryteringssidan har tystat något. Vad innebär det för arbetsmarknaden i branschen? Hur ser status ut just nu – och framåt?

På Business Arena Stockholms andra dag, 20 september, tar vi ett nytt grepp om debatten kring rekryteringskrisen i fastighetsbranschen – har den kanske tagit sommarlov?

På scen ser vi Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner, Pia Carlgren, näringslivsdirektör, Linköpings kommun och Anders Berge, chef för kompetensförsörjning på Peab. Modererar gör Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin.

Missa inte det!

Se hela programmet för Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.