Business Arena Press

Press

Är du journalist och intresserad av att bevaka Business Arena? Kontakta Sara Gommel (sara.gommel@fastighetsnytt.se) eller Veronica Pettersson (veronica.pettersson@fastighetsnytt.se) för pressackreditering. Informera vilken typ av bevakning du planerar.

Veronica Pettersson

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)73-558 65 71

Sara Gommel

+46(0)8-652 89 80
+46(0)73-558 66 37

Ladda ned Business Arenas logotyp

PNG

JPG

Vid önskemål om logotyper i eps- och inverterat format, vänligen kontakta Sara Gommel (sara.gommel@fastighetsnytt.se) eller Sofia Möllberg (sofia.mollberg@fastighetsnytt.se).

Business Arena i media

2019

2018

2017 (from september)

2012-2016

Bloggar

 

 

Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.