Business Arena Om Business Arena

Vad?

Business Arena är Nordens största mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Under seriösa former skapar Business Arena förutsättningar för meningsfulla utbyten mellan privat och offentlig sektor. Genom att samla branschens ledande företag och aktörer under ett och samma tillfälle hoppas vi på att varje Business Arena ska resultera i samhällsutveckling och nya affärer. Tillsammans skapar vi och alla inblandade aktörer ett evenemang ”av branschen, för branschen”.  Se vår konceptfilm om Business Arena för att få en känsla för eventet:

Hur?

Genom ett omfattande och mångsidigt program med seminarier och talare av hög kvalitet fokuserar vi på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor som är avgörande för Sveriges utveckling. Konceptet är detsamma oavsett plats, men har givetvis regionala och lokala inslag beroende på vilket ort konferensen arrangeras i.

Vem?

Business Arena är en kongress för dig som arbetar med:

 • Investering och finans
 • Fastigheter och fastighetsutveckling
 • Kommunal och regional verksamhet
 • Samhällsbyggnad och samhällsutveckling
 • Politik och tjänstemannafrågor
 • Konsultfrågor, rådgivning och arkitektur
 • Opinionsbildning

Var?

Business Arena arrangeras i Umeå på vintern, i Malmö och Göteborg på våren, i Almedalen på sommaren och i Stockholm på hösten. Konceptet, med ett brett utbud av högkvalitativa seminarier och talare, är detsamma. Nytt för 2018 är att vi i maj ger sig ut i världen och genomför Business Arena London.

Arrangörer

Business Arena arrangeras av tidningen Fastighetsnytt och Fastighetsnytt Förlags AB som är en del av Bonnier. Business Arena genomförs i samarbete med cirka 180 partnerföretag från branschen. För mer information om Fastighetsnytt, se www.fastighetsnytt.se.

Nyheter från business arena

 • Filtrera flödet Visa:
 • Nyheter
 • Twitter
 • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.