Kunnig kvartett modererar i Umeå

20 oktober 2017

Programarbetet för Business Arena Umeå den 21 februari 2018 är i full gång och inom kort kommer vi att publicera en första programöversikt för eventet. Men redan nu kan vi presentera en välkänd och kunnig kvartett som kommer moderera seminariespåren:

  • Annika Creutzer, journalist och nationalekonom
  • Ellinor Persson, programledare och moderator
  • Karin Klingenstierna, moderator
  • Nisha Besara, skribent och vd för Unga Klara

För löpande information om vad som händer mer på Business Arena Umeå, besök gärna vår hemsida businessarena.nu.


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/kunnig-kvartett-modererar-i-umea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9426

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9667
Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!