Het marknad i norra Sverige

22 februari 2017

Fastighetsmarkanden i norra Sverige är mycket het. Det konstaterar Andreas Nelvig, vd på NP3 Fastigheter som är ett av regionens största fastighetsbolag i en inledningspanel på Business Arena Umeå. Han konstaterar vidare att det delvis beror på att priserna i Stockholm är för höga.

 

– Investerarna kommer till Norrland när det är trendigt, sedan lämnar de när andra marknader kyls ner. Det saknas stora bolag som kan bygga norra Sverige och vi måste hitta mer långsiktiga investerare, säger Andreas Nelvig.

 

Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!