Business Arena stöttar byprojekt i Kenya

20 februari 2020

Business Arena tar ytterligare ett steg i samarbetet med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand och kommer att stötta ett byprojekt i Kenya. Projektet syftar till att en hel by utanför huvudstaden Nairobi ska få hjälp att utveckla lokal ekonomi och samhällsbyggnad i två år.

– Ambitionen är att genomföra den här satsningen tillsammans med våra partners och kunder och löpande redovisa hur arbetet går i “vår by”. Det kommer att bli fantastiskt att kunna följa de successiva framstegen och bidra till ett riktigt samhällsbygge som ger människor möjlighet att på egen hand skapa en bättre tillvaro, säger Peter Lingmerth, vd, Fastighetsnytt.

Var med och bidra!
Swisha valfri summa till 9000 910 och ange: “BA2020”​

Bidra med 200 kr>>
Bidra med 2000 kr>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015