Business Arena Uppsala

Business Arena Uppsala är den andra kongressen i det nya konceptet Business Arena Satellit– kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter. Platsen är Uppsala Konsert & Kongress i centrala Uppsala, den 14 november 2018. Under en heldag med seminarium, tid för möten och nätverkande samlar vi fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn under ett tak för att diskutera Uppsala. Välkommen att ta del av ett heldagsprogram om bostäder, stadsutveckling och infrastruktur.

Uppsala har i århundraden varit en av Sveriges absolut viktigaste städer men behöver liksom alla städer utvecklas för att bibehålla sin konkurrenskraft. Hur tar en stad med gamla anor klivet in i framtiden och är attraktiv även för kommande generationer?
Hur skapas hållbar tillväxt – ekonomisk, akademisk och social – utan att göra avkall på vad staden är idag? Hur viktig är närheten till Stockholm? Välkommen till Business Arena Uppsala den 14 november där vi går från historia till framtid.

DEN 19 SEPTEMBER PRESENTERAS DEN FÖRSTA VERSIONEN AV PROGRAMMET FÖR BUSINESS ARENA UPPSALA.

Vill du veta mer? Kontakta gärna oss som jobbar med konceptet Business Arena Satellit:

Cecilia Diamond

+46 (0)8-652 89 80
+46(0)73-558 66 43

Sara Gommel

+46(0)8-652 89 80
+46(0)73-558 66 37

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Kristian Wallgren

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-488 86 04

Hitta till Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
753 31 Uppsala

Program

Programarbetet för Business Arena Uppsala pågår för fullt. Inom kort kommer du att kunna ta del av programmet som pdf, här på hemsidan eller i vår app.

Tematidning

I samband med varje Satellit-arena publicerar Fastighetsnytt och Business Arena en tematidning i Dagens Industri och Dagens Nyheter. Tidningen fokuserar på Satellit-kommunen, dess tillväxt, möjligheter och framtidsutsikter inom infrastruktur, stadsbyggnad och fastighetsmarknad.

Om Business Arena Satellit i Uppsala

Business Arena Uppsala är den andra kongressen i det nya konceptet Business Arena Satellit. Platsen är Uppsala Konsert & Kongress i centrala Uppsala, den 14 november 2018. Under en heldag med seminarium och tid för möten och nätverkande samlar vi branschen. Precis som under de regionala arenorna arbetar Business Arena med ett program av hög kvalitét, med både inifrån- och utifrånperspektiv. Business Arena Uppsala arrangeras tillsammans med Uppsala Kommun.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 19/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.