Business Arena Uppsala 2018

Uppsala

Premiären för Business Arena Uppsala blev en succé med fler än 400 deltagare på plats. Vi vill rikta ett varmt tack till alla er deltagare, talare, moderatorer och partnerföretag som varit med! Stort tack! // Fastighetsnytt & Business Arena

Business Arena Uppsala arrangerades den 14 november på Uppsala Konsert & Kongress. Business Arena Uppsala är en del i satsningen Business Arena Satellit  – kongresser med lokalt fokus på enskilda kommuner, dess fastighetsmarknader och investeringsmöjligheter.

Här kan du ta del av 2018-års program i pdf >>

Vill du veta mer om Business Arena Satellit? Kontakta gärna oss som jobbar med konceptet:

Sara Gommel

+46(0)8-652 89 80
+46(0)73-558 66 37

Cecilia Diamond

+46 (0)8-652 89 80
+46(0)73-558 66 43

Kristian Wallgren

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-488 86 04

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Hitta till Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
753 31 Uppsala

Program

Programarbetet för Business Arena Uppsala pågår för fullt. Ta del av programmet som pdf, här på hemsidan eller i vår app.

Boka hotellrum i anslutning till kongressen

I samband med Business Arena Uppsala erbjuder vi anmälda deltagare förmånen att boka hotell nära kongressen till bra priser. Alla erbjudanden gäller i mån av plats. För frågor om din bokning, kontakta respektive hotell.

Elite Hotel Academia
Erbjuder förmånligt paketpris för enkelrum. Uppge koden ”Fastighetsnytt” för att ta del av erbjudandet.
Boka via länken här!

Radisson Blu Uppsala
Erbjuder 10 procents rabatt på ordinarie pris.
Boka via länken här! 

Tematidning

I samband med varje Satellit-arena publicerar Fastighetsnytt och Business Arena en tematidning i Dagens Industri och Dagens Nyheter. Tidningen fokuserar på Satellit-kommunen, dess tillväxt, möjligheter och framtidsutsikter inom infrastruktur, stadsbyggnad och fastighetsmarknad. Ta del av tidningen här.

Om Business Arena Satellit i Uppsala

Business Arena Uppsala är den andra kongressen i det nya konceptet Business Arena Satellit. Platsen är Uppsala Konsert & Kongress i centrala Uppsala, den 14 november 2018. Under en heldag med seminarium och tid för möten och nätverkande samlar vi branschen. Precis som under de regionala arenorna arbetar Business Arena med ett program av hög kvalitét, med både inifrån- och utifrånperspektiv. Business Arena Uppsala arrangeras tillsammans med Uppsala Kommun.

Tillbakablick Uppsala 2018

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Malmö 2/4
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.