Anmäl dig

1.Personuppgifter

Personuppgifter
Förnamn
*
Efternamn
*
Företag
*
Titel
E-post
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
*
21 mars 2019 (5 995 kr exkl. moms)
*
JA
NEJ
JA

2.Företags- och fakturauppgifter

Företag
Kontaktperson
Telefonnummer
Postadress
Postnummer
Postort
Kostnadsställe/referens

Anmälningsinformation

Datum och plats 
Torsdag 21 mars 2019
Louise De Geer Konsert & Kongress
Dalsgatan 15 (i Industrilandskapet)
601 81 Norrköping

Adress till välkomstträffen 20/3: Magnentus Building, Nya Torget, Hospitalsgatan 30, 602 27 Norrköping.

Avgifter
Pris: 5 995 kr per person exkl. moms (Gå tre betala för två! Priset justeras vid fakturering.)

Avgiften inkluderar morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och mingel. Gluten- och laktosfria alternativ samt vegetariska alternativ finns alltid att tillgå. Har du övriga begränsningar kring din kost vänligen kontakta projektledare Cecilia Diamond via mejl: cecilia.diamond@fastighetsnytt.se.

Anmälan är bindande och deltagarbiljetterna är personliga. Man kan inte dela en biljett mellan två personer. Dock kan en biljett överlåtas till fullo till en annan person inom det egna företaget om den anmälde fått förhinder.

Allmänna villkor för konferensdeltagande och behandling av personuppgifter
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas konferenser.

Genom att registrera dig för deltagande i Business Arena godkänner du våra allmänna Villkor för konferensdeltagande och behandling av personuppgifter (”Villkoren”), och BBM:s personuppgiftspolicy som utgör en del av Villkoren.

*Genom att kryssa i denna ruta så samtycker jag till att BBM använder mitt namn, titel och vilket företag jag representerar, för att publicera en offentlig lista över deltagare på eventet. Deltagarlistan används i vår marknadsföring av eventet och kommer att publiceras på buisinessarena.nu. BBM kommer även att länka till listan via Business Arenas sociala medier samt mejla ut den till övriga deltagare på eventet.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke om du inte längre vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt. I sådant fall kontaktar du oss på info@fastighetsnytt.se.   

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.