Clarion Hotel Sense

 

Clarion Hotel Sense Luleå
Clarion Hotel Sense Luleå, Skybaren
Clarion Hotel Sense Luleå, Skybaren

Clarion Hotel Sense ligger mitt i centrala Luleå. Inredningen följer inspiration från årstidernas växlingar genom ljus- ljud- och bildkulisser i alla publika utrymmen, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners. År 2015 mottog hotellet första pris i kategorin Luxury Modern Hotel of the Year – Sweden, ett pris som är initierat av Swedish Lapland Visitors Board.

Adress

Clarion Hotel Sense
Skeppsbrogatan 34
972 32 Luleå

Transfer från Luleå Airport

Luleå Lokaltrafiks bussar, linje 4 och 104, tar dig till och från Luleå Airport. För mer information besök gärna Luleå Airports hemsida.

För resa med taxi rekommenderas att förboka innan ankomst.

Välkomstträff 27/5

Kvällen 27 maj klockan 17.00-19.00 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Luleå. Platsen är skybaren på Clarion Hotel Sense i Luleå. Det blir en trevlig kväll med förfriskningar och tilltugg. Ett bra sätt att förbereda sig inför kongressen!

Du måste vara anmäld för att delta och du meddelar ditt deltagande i samband med din anmälan till Business Arena Luleå. Begränsat antal platser.

Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.