Business Arena Clarion Hotel Sense

 

Clarion Hotel Sense Luleå
Clarion Hotel Sense Luleå, Skybaren

Clarion Hotel Sense ligger mitt i centrala Luleå. Inredningen följer inspiration från årstidernas växlingar genom ljus- ljud- och bildkulisser i alla publika utrymmen, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners. År 2015 mottog hotellet första pris i kategorin Luxury Modern Hotel of the Year – Sweden, ett pris som är initierat av Swedish Lapland Visitors Board.

Adress: Clarion Hotel Sense, Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå

Bo i anslutning till

Vill du bo nära kongressen under din vistelse i Luleå rekommenderar vi följande två hotell för våra inresande gäster:

Clarion Hotel Sense
Boka via mejl: cl.sense@choice.se eller telefon: 0920-450450 (välj rumsbokning i menyn). Ange bokningsnummer GR015903 för Business Arena-erbjudande (gäller fram till 2019-08-20)

Best Western Hotell Savoy
Boka via mejl: info@hotellsavoy.se eller tel: 0920-19500. Ange bokningskod ”Business Arena Luleå 2019” för Business Arena-erbjudande (gäller fram till 2019-09-20).

Vid frågor om din bokning – kontakta respektive hotell. Business Arena ansvarar inte för eventuella avvikelser eller prisändringar.

Transfer från Luleå Airport

Luleå Lokaltrafiks bussar, linje 4 och 104, tar dig till och från Luleå Airport. För mer information besök gärna Luleå Airports hemsida.

För resa med taxi rekommenderas att förboka innan ankomst.

Välkomstträff 21/10 på Hotell Savoy

Kvällen 21 oktober 2019 klockan 18.00-20.30 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Luleå i samarbete med Galären. Det blir en trevlig kväll med förfriskningar och tilltugg på Hotell Savoy. Ett bra sätt att förbereda sig inför kongressen!

Du måste vara anmäld för att delta och du meddelar ditt deltagande i samband med din anmälan till Business Arena Luleå. Begränsat antal platser.

Skeppsbrogatan 34, 972 32 Luleå

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Stockholm 18/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.