Business Arena Luleå

Med din business på agendan

”All business is local” – en mening som kan kännas lite löjlig att översätta till svenska, men som sammanfattar mycket. År 2018 gjorde Fastighetsnytt, som står bakom konceptet Business Arena, ett strategiskt val: att satsa på lokala mötesplatser med fokus på enskilda kommuner.

Den 29 maj 2018 genomfördes den första arenan i satsningen Business Arena Satellit – Business Arena Luleå på Clarion Hotel Sense. Det blev en succé med nära 300 deltagare på plats. Nu välkomnar vi er tillbaka 2019!

Målet med Business Arena är att tillsammans med näringslivets och fastighets- och samhällsbyggnadssektorns viktigaste aktörer, skapa en mötesplats som speglar och driver utveckling. All business is local. Alla affärer är lokala. Välkommen till Business Arena Luleå 2019.

Nu kan du ta del av programmet för Business Arena Luleå 2018 här  >>

Har du frågor om Satellit-konceptet? Kontakta gärna ansvariga i program- eller eventgruppen! 

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

Anette Udd

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)70-248 68 01

Programmet

Här kan du ta del av programmet (uppdaterat 28 maj) för Business Arena Luleå den 29 maj

Tematidning

I samband med varje Satellit-arena publicerar Fastighetsnytt och Business Arena en tematidning i Dagens Industri och Dagens Nyheter. Tidningen fokuserar på Satellit-kommunen, dess tillväxt, möjligheter och framtidsutsikter inom infrastruktur, stadsbyggnad och fastighetsmarknad.

Ta del av tidningen digitalt här >>

Hitta till Clarion Sense

Clarion Hotel Sense
Skeppsbrogatan 34
972 32 Luleå

Om Business Arena Satellit i Luleå

Business Arena Luleå blir den första kongressen i det nya konceptet Business Arena Satellit. Platsen är Clarion Hotel Sense i centrala Luleå, den 29 maj 2018. Under en heldag med seminarium och tid för möten och nätverkande samlar vi branschen. Precis som under de regionala arenorna arbetar Business Arena med ett program av hög kvalitét, med både inifrån- och utifrånperspektiv. Business Arena Luleå arrangeras tillsammans med Luleå kommun.

Tillbakablick Business Arena Luleå 2018

Tillbakablick Business Arena Luleå 2018

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.