Business Arena Anmälan Business Arena

1.Personuppgifter

Personuppgifter
Förnamn
*
Efternamn
*
Företag
*
Titel
*
E-post
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
*
Två dagar 19-20 september (9 995 kr per person exkl. moms)
Onsdag 19 september (6 995 kr per person exkl. moms)
Torsdag 20 september (6 995 kr per person exkl. moms)
*
JA
NEJ
JA

2.Företags-/fakturauppgifter

Företag
*
Kontaktperson
*
Telefonnummer
*
E-post
*
Postadress
*
Postnummer
*
Postort
*
Kostnadsställe/referensnummer
*

Anmälningsinformation

Datum och plats
19-20 september 2018
Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons plan 4
111 64 Stockholm

Avgifter

  • Två dagar 19-20 september 2018 (9 995 kr per person exkl. moms)
  • 19 september 2018 (6 995 kr per person exkl. moms)
  • 20 september 2018 (6 995 kr per person exkl. moms)

Avgiften inkluderar morgonkaffe, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och stående middag med dryck (den 19 september) samt avslutningsmingel (den 20 september). Specialkost finns alltid att tillgå (vegetarisk, laktosfri och glutenfri). Vid övriga kostavvikelser kontakta projektadministratör Frida Ahlberg på frida.ahlberg@fastighetsnytt.se

Anmälan är bindande och deltagarbiljetterna är personliga. Man kan alltså inte dela på en biljett mellan två personer. Dock kan en biljett överlåtas till fullo till en annan person om den anmälde fått förhinder.

Allmänna villkor för konferensdeltagande och behandling av personuppgifter
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas konferenser.

Genom att registrera dig för deltagande i Business Arena godkänner du våra allmänna Villkor för konferensdeltagande och behandling av personuppgifter (”Villkoren”), och BBM:s personuppgiftspolicy som utgör en del av Villkoren.

*Genom att kryssa i denna ruta så samtycker jag till att BBM använder mitt namn, titel och vilket företag jag representerar, för att publicera en offentlig lista över deltagare på eventet. Deltagarlistan används i vår marknadsföring av eventet och kommer att publiceras på buisinessarena.nu. BBM kommer även att länka till listan via Business Arenas sociala medier samt mejla ut den till övriga deltagare på eventet.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke om du inte längre vill att vi ska använda dina uppgifter på detta sätt. I sådant fall kontaktar du oss på info@fastighetsnytt.se.   

Stockholm 19/9
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.