Alla affärer är lokala

27 september 2018

Sveriges fjärde största stad ska bli ännu större. På Business Arena Uppsala den 14 november står därför utvecklings- och investeringsmöjligheterna i kommunen på agendan. Medverkar i programmet gör moderata respektive socialdemokratiska kommunalråden Fredrik Ahlstedt och Erik Pelling.

Målet med Business Arena är att fastighets- och samhällsbyggnadssektorn tillsammans med näringslivet och beslutsfattare, skapa en mötesplats som driver samhällsutveckling.

I programmet för Business Arena Uppsala lyfts frågor som rör allt från Uppsalaregionens ekonomiska stabilitet och bostadsmarknadens paradox. Se hela programmet som nedladdningsbar pdf, via hemsidan eller via Business Arena-appen som finns att ladda ned i App Store och Google Play.

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.