ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vill du veta mer om Skånepaketet?

6 mars 2014

Som framgick tidigare i veckan av Sifos marknadsundersökning (läs mer här) är infrastruktur en prioriterad fråga i Skåne.

Likaså är bostadsmarknaden. I ”Fler spår löser bostadsbristen i Skåne” (5/3), skriver Per Ek, Anders Gärdsmark, Stefan Lindvall och Mikael Stamming om hur spårbunden trafik kommit att få en nyckelroll för en utbyggd kollektivtrafik, ökat bostadsbyggande och en bättre matchad arbetsmarknad.

Den 3 april kommer såväl Anders Gärdsmark, Stefan Lindvall som Mikael Stamming till Business Arena Malmö för att tala om regionens pågående infrastrukturprojekt i fördjupningen ”Skånepaketet – effekter och visioner”. Vad innebär projektet, vilka frågor prioriteras och hur ska projektet finansieras? Bland annat detta kommer du att få reda på torsdagen den 3 april kl. 11.00!

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015