ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vilka företag träffar du i Umeå?

7 februari 2018

Nu kan du ta del av utställarförteckningen för Business Arena Umeå. Den finns tillgänglig på businessarena.nu/umea/for-utstallare och i vår app. Där finner du även en lokalöversikt över Umeå Folkets Hus, där vi håller till.

Anette Udd är projektledare på Business Arena, och ansvarar för allt praktiskt kring kongressen. Hon rekommenderar varmt att ta del av både utställarförteckning och lokalöversikt.
– Det är ett bra sätt att förbereda sig inför sitt besök och gör det lättare när du ska hitta till alla montrar på plats. Det nya för i år är att vi abonnerar hela Umeå Folkets Hus, med lokalöversikten hittar du rätt direkt.

Vi ses den 21 februari på Business Arena Umeå!

Här finner du utställaröversikten >>

Här finner du en lokalöversikt över Umeå Folkets Hus >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015