ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vilka blir årets vinnare?

22 augusti 2018

Business Arena Stockholm är Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Varje år i september samlas branschens ledande företag och aktörer under ett och samma tak för meningsfulla utbyten – och prisutdelningar!

Vem har bäst förvaltningskvalitet? Vem bäddar bäst för framtiden och vilka når ut bäst med sitt varumärke? På torsdagen den 20 september annonseras vinnarna på Vasakronans torg, i hjärtat av Stockholm Waterfront Congress Centre där vi håller till under dagarna. Missa inte det!

Framtidsindex (klockan 13.00)

Många indikationer talar för att konkurrensen på svensk arbetsmarknad kommer att vara fortsatt hög många år framöver. Därför är det viktigt att företagen i fastighetsbranschen i god tid arbetar fram lösningar. Framtidsindex, som genomförs av Fastigo, syftar till att ta reda på hur många unga människor som får plats på branschens företag som praktikant, trainee, lärling, sommarjobbare eller praoelev.

Vinnare 2017: Riksbyggen och Stena Fastigheter AB

Branschindex (klockan 13.10)

Branschindex är ett initiativ av Fastighetsnytt och AktivBo som syftar till att ge Sveriges alla bostads- och fastighetsbolag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet. Genom en årlig enkätundersökning får hyresgästerna betygsätta sin värd – bäst i test vinner i de olika nomineringsklasserna. Det är för åttonde året i rad som priserna delas ut på Business Arena.

Vinnare 2017:
Bostäder, mindre klassen: Anders Bodin Fastigheter
Bostäder, större klassen: Botrygg AB
Kontor/lokaler: Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Årets monter (klockan 16.10)

Många partnerföretag arbetar hårt för att visa upp sitt varumärke och visar stor kreativitet med sina utställningsmontrar. För att uppmärksamma engagemanget utser vi ”Årets monter” på Business Arena Stockholm.

Vinnare 2017: Haninge kommun

Årets lounge (klockan 16.20)

Loungerna på Business Arena är en given knytpunkt för kundmöten och nya kontakter. Flera partnerföretag har därför valt att bygga upp en egen lounge för att möta potentiella kunder. För att uppmärksamma engagemanget utser vi ”Årets lounge” på Business Arena Stockholm.

Vinnare 2017: Skanska

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015