ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Viktig fråga diskuteras i Malmö & Göteborg

25 februari 2014

De utredningar som regeringen har tillsatt för att se över hur bostadsbyggandet kan öka har skapat debatt, inte minst på Twitter. Många ställer sig kritiskt till huruvida utredningarna är en lösning på problemet.

På Business Arena Malmö och Göteborg kommer vi att fördjupa oss i den svenska bostadsmarknaden och fokusera på frågor som rör höga bostadspriser, bostadsbristen och hur detta skapar svårigheter för inflyttning och ökad tillväxt. Är lösningen att se över det kommunala planmonopolet, hyresregleringen eller finansiering och byggkostnaderna? Är utredningarna ett gynnsamt alternativ? Med Marianne Olsson som moderator och en väl insatt panel kommer vi att diskutera de mest aktuella frågorna och möjliga lösningar, med lokala sonderingar i respektive stad.

För mer information om fördjupningen i Göteborg, se här
För mer information om fördjupningen i Malmö, se här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015