ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Vi alla var där – och det ska man ju vara”

24 oktober 2014

Tidigare i veckan publicerade Kulturpodden ett nytt avsnitt, i vilket Business Arena nämns som en av veckans spaningar. ”Vi alla var där – och det ska man ju vara”, säger bland annat Wivian Eidsaunet. Övriga medverkande är Johanna Munck af Rosenschöld och Marco Checchi.

I avsnittet efterlyser trion ett nytänkande kring aktivitetsbaserade kontor – även av arkitekterna själva.

Nu är vi snart där igen, att alla vet exakt hur man ska skapa det perfekta kontoret. Det lustiga och lite skrämmande är att många arkitekter själva står där med blanka ögon med facit och tänker ’fy fan vad skönt’. Det är lite frikyrklig halleluja-stämning. Är det inte en stor risk att det blir fel igen, utifrån den här one-size-fits all tanken? Vore de inte intressant att göra frågan ännu mycket större, ur ett mänskligt perspektiv?
Wivian Eidsaunet

Lyssna på avsnittet Branding här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015