ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vem är ansvarig för att fastigheten håller måttet?

25 februari 2020

I en bygg- och fastighetssektor med höga produktionskostnader gäller det att hålla koll på marginalerna, inte minst när konjunkturen sviktar. Finns det en risk att de grundläggande frågorna i fastighetsutveckling hamnar i skymundan när det ska fokuseras på affärsutveckling? Hur säkras de strategiska kompetensfrågorna och att rätt person tar rätt beslut? Lyssna till en spännande diskussion mellan Johan Skoglund, vd på JM, Farnaz Mortazavi, chef rekrytering hos Real Competence och Jacob Karlsson, vd på K-Fastigheter.

Nu är det bara en vecka kvar. Anmäl dig nu!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015